• Voor 13:00 besteld, morgen in huis!
  • Proefdruk voor maar €2,50
  • Persoonlijk ontwerp ook mogelijk!

Geboortekaartje met geboortefoto

Zeker in deze tijden, wanneer een kraamborrel niet zo vanzelfsprekend is, willen mensen toch graag jullie nieuwe aanwinst zien. Geef je vrienden en familie daarom al een tipje van sluier en verras ze met een leuke foto op het geboortekaartje! Dit maakt het kaartje zoveel meer persoonlijker. Geen één zal hetzelfde zijn dan jullie geboortekaartje!

Geboortefotografie – een vak apart

Maar wat voor een vak! Milou Briels Fotografie heeft hier echt oog voor! We gebruiken al een tijdje Milou’s foto’s op onze geboortekaartjes op de website, omdat we echt in haar geloven. Ze is een kei in haar vak, en denkt met je mee. Natuurlijk kun je ook je eigen foto schieten, maar zorg er wel voor dat de foto van goede kwaliteit is. Wij kunnen de foto vervolgens (wanneer nodig) retoucheren en/of aanpassen in kleur.

Zwart/wit of kleur?

Dit is vaak afhankelijk van het type foto en het type geboortekaartje. Wij adviseren jullie hier graag in en dit is geheel vrijblijvend. We kunnen het kaartje zelfs zo bewerken dat de kleuren van de foto passen bij het geboortekaartje of visa versa.

Hoe moet ik een foto aanleveren?

Helaas is het nog niet mogelijk om via onze webshop een foto te uploaden. Het beste kun je de foto mailen naar info@knapkaartje.nl, na bestelling van jullie geboortekaartje. Dan zorgen wij dat deze foto mooi verwerkt wordt in het geboortekaartje. Vóór het printen krijgen jullie altijd een digitale proefdruk toegestuurd.

Meer informatie nodig?

Stuur ons een mailtje of stel je vraag via onze Facebook en Instagram kanalen!