• Voor 13:00 besteld, morgen in huis!
  • Proefdruk voor maar €2,50
  • Persoonlijk ontwerp ook mogelijk!

Retro geboortekaartjes

Zijn Peaky Blinders of Dynasty helemaal jouw ding? Heb jij alle muren thuis een hippe vintage kleur gegeven? Of vind je retro spulletjes gewoon de bom en vind je het heerlijk om rommelmarkten af te struinen? Retro geboortekaartjes zijn helemaal van deze tijd. Lees snel verder hoe je easy-peasy een retro geboortekaartje bij ons besteld.

retro geboortekaartje

Hoe kan ik een retro geboortekaartje proefdruk aanvragen?

Ben jij op zoek naar een geboortekaartje met een vintage look? Wij hebben speciaal voor jou een viertal kaartjes voor je geselecteerd. Benieuwd? Scroll dan snel verder! Als één van deze kaartjes je bevalt kun je op dit geboortekaartje klikken en alle gegevens (zoals geboortenaam, -gewicht en -tijd) invullen. Houd je de naam graag nog even geheim? Dat kan! Maar wij adviseren om een naam te kiezen waarvan de eerste letter gelijk is aan jullie gekozen naam. Als alle gegevens zijn ingevuld, kun je 1 kaartje bestellen voor €2,50. Voor deze prijs is het ook mogelijk om het kaartje op meerdere papiersoorten uit te proberen. Onder kopje 'Papiersoort' selecteer je makkelijk een andere papiersoort. Standaard printen wij de kaartjes op mat wit papier. Wil je jouw kaartje op meerdere papiersoorten printen? Geef dit dan aan in de 'vrije tekst'. Het bestelproces werkt zoals bij iedere andere online shop hetzelfde. En betalen gaat makkelijk met iDeal of Sofort banking. Na ontvangst van de bestelling gaan wij eerste aan de slag met het aanpassen van het ontwerp en zullen dan binnen 24 uur een digitale proefdruk sturen via e-mail. Na akkoord van de digitale proefdruk gaan onze print helden van Plaza Grafica in Roermond voor je aan de slag en sturen het kaartje diezelfde dag nog jouw kant op!

retro geboortekaartje

Hoe kan ik een retro geboortekaartjes bestellen?

Een proefdruk, zoals hierboven beschreven, is verstandig om te bestellen voordat de kleine spruit er is. Dan hoef je namelijk, als de kleine geboren is, alleen nog maar het geboortekaartje te bestellen in een grotere oplage. Dit bestelproces is hetzelfde dan bij de proefdruk. Je krijgt dus altijd eerst nog een digitale proefdruk. Pas bij akkoord zullen wij het geboortekaartje gaan printen. We streven ernaar om het kaartje zo snel mogelijk te printen en naar jou op te sturen! Wij adviseren om de enveloppen ook al eerder te bestellen, want deze kun je alvast schrijven in je verlof. Naast geboortekaartjes en enveloppen hebben wij ook leuke sluitstickers in ons assortiment, om die envelop nét dat beetje extra te geven.

Diverse retro geboortekaartjes

Wij hebben diverse retro geboortekaartjes in ons assortiment. Zit hier niet hét kaartje bij dat je zoekt? Stuur ons dan een mailtje (info@knapkaartje.nl) of een DM op onze socials (Facebook & Instagram)