Voor 13:00 besteld, morgen in huis!
Proefdruk voor maar €2,50
Altijd de beste prijs

Over ons

Over KnapKaartje

Welkom bij Knapkaartje. Dé webshop voor knappe geboortekaartjes! Wij willen jullie graag laten genieten van mooie kaartjes op passende en prachtige papiersoorten. We verzorgen elk kaartje persoonlijk en tot in de puntjes. Elk geboortekaartje is met liefde ontworpen door Linda en wordt met uiterste precisie geproduceerd door Plaza Grafica. Wij hopen dat jullie net zo kunnen genieten van onze geboortekaartjes als wij dat doen!

Wist je dat wij gebruik maken van echt speciale papiersoorten welke bijna nergens te verkrijgen zijn. Door het gebruik van deze papiersoorten zijn de knappe kaartjes echt uniek! Bij het kopje ‘papiersoorten’ staan de verschillende soorten papier nader toegelicht.

Laurence Peeren

Hoi, ik ben Laurence Peeren, geboren en getogen in Venlo en een trotse vader van een zoontje George!
Bij mij is het vak met de paplepel ingegeven; sinds meerdere jaren ben ik reeds werkzaam binnen het familiebedrijf Plaza Grafica. Jaren geleden was ik op zoek naar een leuk geboortekaartje voor mijn zoontje. Ik kon toen niet hét kaartje vinden wat wij wensten. Ik miste persoonlijke en unieke eigenschappen in de aangeboden kaartjes. Het was allemaal veel van hetzelfde en in papiersoorten was weinig keuze. Ik dacht: “Er moeten toch unieke en knappe kaartjes te verkrijgen zijn!?”

Ik miste echter 2 belangrijke peilers: Ik zocht een partner welke met liefde voor het vak een passie heeft om mooie geboortekaartjes te ontwerpen. Daarnaast miste ik de juiste papiersoorten. Medio 2017 ben ik met Linda Corsten in gesprek geraakt; het was meteen een match. Ik ben dan ook super trots dat ik samen mag werken met Linda! Daarnaast ben ik op zoek gegaan naar de juiste, unieke papiersoorten!

Linda Corsten

Hey! Ik ben Linda Corsten en ik ben geboren in een klein dorpje genaamd Leveroy.

Vroeger tekende en knutselde ik al graag. Als andere kindjes op de basisschool zeiden dat ze brandweerman of dierenarts wilden worden, dan zei ik lekker eigenwijs dat ik binnenhuisarchitect wilde worden. Dit veranderde op de middelbare school in fotograaf en zodoende ben ik de kunstacademie gaan doen in Breda. Ik kwam er al snel genoeg achter dat je een peperdure camera nodig hebt om een goede fotograaf te kunnen zijn, dus liet ik deze gedachte varen. Maar ik wist wel dat ik iets wilde doen met mijn hobby. Ik wilde creatief bezig zijn, iets doen met mijn tekentalent. Ik ben uiteindelijk afgestudeerd als Illustrator en werk freelance als Grafisch Ontwerper/Illustrator. Ook geef ik graag tekenles aan twee leuke meiden. Daarnaast werk ik als Web Designer bij een internationaal bedrijf in Venlo.

Ik ben een vlijtige bij en ik blijf graag bezig. Ik vind het fantastisch dat Laurence mij de kans heeft gegeven om verder te groeien in mijn hobby. En van mijn hobby ook mijn werk te maken.